Krijg een impressie

Over Sterrenburg

Onze Snijfabriek

Door de diversiteit in ons machine park zijn wij in staat in grote variatie producten te produceren en te verpakken. Wij kopen alleen hoge kwaliteit halffabricaten in, welke wij op de gewenste manier portioneren.

Wij kunnen zowel plakken vleeswaren leveren als blokjes- en julienne snit. Naast ons standaard assortiment, maken we samen ‘uw persoonlijke assortiment’.

Denk hierbij aan de producten in alle gewenste plakdikten of blok/reep maten. Ook de wijze van verpakken is geheel op uw wensen af te stemmen.

Wij werken met goedgekeurde interne processen en FSSC-systeem, en onze producten worden periodiek onderworpen aan de verplichte bacteriologische onderzoeken.

Onze groothandel

Wij leveren hoge kwaliteit halffabricaten welke wij in binnen en buitenland inkopen, deze halffabricaten zijn direct gereed voor portionering en consumptie.

Wij leveren een standaard assortiment halffabricaten, waar de hoge kwaliteit, de gewenste presentatie en scherpe prijs standaard is.

Voor aanvullende informatie betreffende de groothandel kunt u terecht bij onze directeur; Cor Sterrenburg of via onze contactpagina.